Volvo Selekt occasions nu met 24 maanden garantie

Volvo maakt de aanschaf van een Volvo Selekt occasion nog aantrekkelijker. Een jong gebruikte Volvo die met dit kwaliteitskeurmerk wordt aangeboden, wordt vanaf april 2022 standaard geleverd met 24 maanden fabrieksgarantie.

Volvo Selekt is Volvo’s eigen kwaliteitskeurmerk voor jonge, gebruikte auto’s. Hiermee zijn klanten verzekerd van een occasion die voldoet aan de hoge kwaliteits- en veiligheidseisen van Volvo.

Alle Volvo Selekt occasions, die uitsluitend door het erkende Volvo-dealernetwerk worden aangeboden, zijn jonger dan 60 maanden, hebben minder dan 150.000 kilometer gereden en hebben een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis. Daarnaast zijn ze door een erkend Volvo-autotechnicus op meer dan 100 punten gecontroleerd en voorzien van alle nodige software-upgrades.

Met een Volvo Selekt occasion zijn klanten dus verzekerd van een jong gebruikte Volvo in een zeer begeerlijke staat. Het is niet voor niets dat een Volvo Selekt occasion standaard wordt geleverd met uitgebreide garantievoorwaarden, zoals 24/7 pechhulp met Europese dekking en 30 dagen/1.500 km omruilgarantie.