Audi heeft de sportieve SQ7 verder verbeterd en vernieuwd. De power-SUV met de 373 kW/507 pk sterke V8 biturbo benzinemotor oogt mede dankzij hightech lichttechnologie nu nog dynamischer. Het nieuwe maatpak van de SQ7 biedt alle ruimte. Niet alleen voor maximaal zeven inzittenden, maar ook voor een verder uitgebreide én verfijnde standaarduitrusting. De vernieuwde Audi SQ7 is met ingang van vandaag te bestellen vanaf € 183.762* en samen te stellen in de configurator op Audi.nl.

De vernieuwde Audi SQ7 springt met zijn sportieve looks direct in het oog. Vóór vallen de markante grille, grote luchtinlaten en gewijzigde spoiler op. In de indrukwekkende diffuser aan de achterzijde zijn aan weerszijden dubbele, ovale uitlaatpijpen geïntegreerd. 20 inch lichtmetalen velgen zijn standaard. LED-lichtunits zetten sprankelende accenten in het design. Matrix LED-koplampen zijn af-fabriek aan boord te vinden, als optie zijn HD Matrix LED-koplampen met lasertechnologie en een instelbare lichtsignatuur voor de dagrijverlichting beschikbaar. Ook de achterlichtunits maken gebruik van LED-technologie. OLED-technologie met keuze uit vier lichtdesigns is optioneel. 

Alle ruimte voor luxe

De nieuwe Audi SQ7 is er in vijf- en zevenzits-uitvoering met altijd volop ruimte voor inzittenden én bagage. Daarbij is de krachtige SUV luxer dan ooit. De Audi virtual cockpit heeft nog meer (waarschuwings)functies en Spotify en Amazon Music zijn nu inbegrepen. Ook MMI navigatie plus is standaard, net als het Bang & Olufsen premium sound system met 3D sound. Elektrisch verstelbare sportstoelen en de bekleding in een combinatie van alcantara illustreren op perfecte wijze de combinatie van sportiviteit en luxe. Daarbij dragen de vier-zone automatische airconditioning, verwarming van de zitplaatsen vóór en achter en het Ambiente lichtpakket bij aan het luxe gevoel.

Toptechnologie

In de hoogwaardige aandrijflijn van de nieuwe Audi SQ7 komen een 373 kW/507 pk sterke V8 biturbo benzinemotor, de snel schakelende 8-traps tiptronic automatische transmissie en quattro vierwielaandrijving samen. De prestaties zijn van sportwagenniveau. Mede dankzij de offroad-modus van het ESP maakt de Audi SQ7 ook buiten de gebaande paden een sterke indruk. De (standaard) adaptieve luchtvering maakt een brede spreiding tussen comfort en dynamiek mogelijk. Het optionele advanced suspension pakket omvat een sportdifferentieel, torque vectoring-functie en elektromechanische actieve rolstabilisatie. 

Samenstellen en bestellen

De nieuwe Audi SQ7 is te bestellen vanaf € 183.762* en arriveert dit voorjaar bij de Audi-dealers. De ideale SQ7 is samen te stellen in de configurator op Audi.nl, met tal van mogelijkheden om individuele accenten te zetten. De gewenste configuratie is eenvoudig op te slaan en via de Audi Code weer op te roepen bij de Audi-dealer om de bestelling compleet te maken.