Mijn Autokopen.nl

GP Drive Basis-circuittraining (1 en 2)

Optimale wagenbeheersing in volle snelheid

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

BMW M5

Wil je coureur worden? Of je snelle auto beheerst over het circuit kunnen racen? GP Elite leert je de basisbeginselen van circuitrijden middels twee trainingen. 

Voordat circuitrijden een tweede natuur wordt moet je veel oefenen. Maar de basiselementen kun je leren. GP Elite geeft twee circuittrainingen die de basis leggen voor track rijders en coureurs van exclusieve auto's. Daarmee kun je alles uit je performancewagen halen; niet alleen op de weg maar vooral op het circuit. 

Voor beide trainingen vormt het Midland Circuit in Lelystad de basis. Dit 2,5 km lange circuit kent allerlei verschillende bochten: korte, lange, overzichtelijke, onoverzichtelijke, met hoogteverschillen, enzovoort. Dat maakt het oefenen van allerhande situaties mogelijk. 

Een trainingsdag begint met een theoretische instructie. Later wordt aan ieder groepje van maximaal vijf deelnemers een deel van de baan toegekend om één onderdeel goed te oefenen. Na enige tijd wordt er van baanonderdeel gewisseld. 's Middags is het volledige circuit open. In totaal is er 5,5 uur praktijktraining. Ondertussen legt een professionele racefotograaf alles vast op foto's. Deze kun je achteraf kosteloos downloaden van onderstaande website. 

De Basis-Circuittraining 1 staat in het teken van de beginselen van het circuitrijden en het optimaal beheersen van de auto. Het bereidt voor op track days, een coureursopleiding en op de GP Elite Basis-Circuittraining 2. Bij deze vervolgcursus ligt de snelheid hoog en worden er geen ondersteunende materialen, zoals pylonen, meer gebruikt. De leerdoelen van deze training zijn de verschillende rem- en schakeltechnieken. 

Wanneer:
6 september 2014
Plaats:
Midland Circuit
Talingweg 89
8218 NX Lelystad
N
Prijs:
€ 399,00 exclusief verzekering; tweede bestuurder € 49,00 en toeschouwer € 39,00
Meer informatie:
www.gp-elite.nl/

Nu op voorraad