Mijn Autokopen.nl

Ford Fan Day

Proefrijden in de Edge en de spectaculaire GT bekijken

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ford Nederland nodigt alle fans van het merk uit voor een gratis, leuke dag. Het 40-jarig bestaan van de Fiesta wordt gevierd, je kunt proefrijden in de Edge en de spectaculaire nieuwe GT bekijken.

Het terrein bij het Nationaal Militair Museum in Soest verandert op zondag 4 september in een grote Ford-showpaddock. Er worden circa drieduizend auto's van het Amerikaanse merk verwacht, van Ford-clubs, van het merk zelf en verder van de vele merkliefhebbers die ons land telt. Heb jij een mooie en unieke Ford laat dan dan weten via het emailadres prfordnl@ford.com en wie weet zien we jouw wagentje tussen al dat andere fraaie blik staan schitteren. 

Een auto die in ieder geval de nodige aandacht zal trekken is de nieuwe generatie Ford GT. De auto, waarmee Ford in de GTE-Pro-klasse de recente 24 Uur van Le Mans heeft gewonnen, was niet eerder in Nederland te zien. Speciaal voor de fandag zal een showexemplaar van de lichtgewicht sportwagen te bewonderen zijn. 

Een tweede nieuwkomer is de Ford Edge. De cross-over is de derde SUV in het gamma van Ford en tegelijk de grootste. De leveringen aan Nederlandse klanten beginnen in het najaar dus nu is het het perfecte moment om proef te rijden. Hiervoor wordt een korte route uitgezet. Op vertoon van je rijbewijs en na inschrijving ter plekke kun je de route in de Edge afleggen. 

40 jaar Ford Fiesta

40 jaar Ford Fiesta

De Fiesta is in ons land een van de bestverkopende Ford-modellen. Maar weet je dat Ford dit jaar alweer de 40e verjaardag viert van dit model? Op de Fan Day zal, met hulp van eigenaren van de vroegere generaties, een tijdlijn gevormd worden van de Fiesta-versies sinds 1976, van het allereerste model tot de nieuwste uitvoering. 

Wat zal jouw favoriete Ford zijn tussen die duizenden tentoongestelde exemplaren? Je mag ter plekke kenbaar maken welke auto voor jouw de 'Car of the Show' is. Er zijn niet alleen prijzen te winnen voor de eigenaren, onder de personen die een steum uitgebracht hebben wordt eveneens een Ford Focus RS verloot.

Een bezoek aan de Ford Fan Day is gratis. Wie een flyer van de fandag bemachtigt mag bovendien het Nationaal Militair Museum met een korting van 2,50 euro bezoeken. Veel plezier!

Wanneer:
4 september 2016
Openingstijden:
van 11.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.facebook.com/events/1604413763190917/

Nu op voorraad

Tags: ford fiesta edge gt gratis evenement