Mijn Autokopen.nl

Modelbouwshow 2017

25 jaar modelbouw in de Zeelandhallen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

De Modelbouwshow in de Zeelandhallen wordt voor de 25e keer georganiseerd. Natuurlijk is het programma extra uitgebreid. Ook het Lego Bouwstenen Festijn vindt weer plaats.

In 1993 werd in de Zeelandhallen te Goes voor het eerst een Modelbouwshow georganiseerd. Dit jaar bestaat de beurs een kwart eeuw en daarom zal er een extra uitgebreid programma zijn. Leuk is dat enkele van de deelnemers van het eerste uur weer aanwezig zullen zijn. Deze oude bekenden zullen zich, met nieuwe verenigingen en verkopers, presenteren op de 14.000 m2 grote beursvloer. 

De Zeeuwse Modelbouwshow staat bekend om de diversiteit van aangeboden producten: modelautootjes, -racewagens, -treinen en -bootjes maar ook materialen, lijm en precisiegereedschappen. 

Daarnaast valt er het een en ander te beleven. Het populaire waterbassin waarin bootjes varen is natuurlijk aanwezig, maar er liggen bijvoorbeeld ook treinbanen die niet eerder op de beurs te zien zijn geweest. 

Lego auto's

Lego Bouwstenen Festijn

Sinds enkele jaren is tegelijk met de Modelbouwshow - en op hetzelfde ticket - het Bouwstenen Festijn te bezoeken, in een apart paviljoen van de Zeelandhallen. De Nederlandse Lego-club De Bouwsteen toont er enkele fraaie creaties gemaakt van het bekende blokjesspeelgoed.

Jong en oud kunnen zelf bouwen met Lego en er zijn zelfs Lego-computerspelletjes te spelen. Verder worden Lego-sets verkocht; niet alleen nieuwe maar ook de vintage sets waarnaar je wellicht op zoek bent. 

Vanwege de jubileumeditie van de Modelbouwshow rijdt er dit jaar een pendelbus tussen het NS-station Goes en de Zeelandhallen.

Wanneer:
18 en 19 februari 2017
Openingstijden:
van 10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Zeelandhallen
Da Vinciplein 1
4462 GX Goes
Nederland
Prijs:
€ 11,00 (kinderen van 3 tot 12 jaar € 5,00)
Meer informatie:
www.modelbouwshow.nl/

Nu op voorraad