Mijn Autokopen.nl

All American Cars

Leuke dagtrip - of kampeerweekend

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Het tweede All American Cars spektakel van dit jaar duurt 3 dagen lang! Het festival voor Amerikaanse auto's en motoren staat garant voor een leuke dagtrip - of kampeerweekend.

Dit jaar worden we al getrakteerd op twee edities van het festival All American Cars. En die tweede editie duurt ook nog eens 3 dagen lang. Kun je er na een dag geen genoeg van krijgen dan is het mogelijk ter plekke te kamperen in je tent, camper of caravan. Ook geschorste klassiekers zijn welkom op het festival; de Evenementenregeling van de Belastingdienst is van toepassing. 

Kom met je Amerikaan

Je kijkt je ogen uit op de showpaddocks rondom de landingsbaan van vliegveld Drachten. Deze worden gevuld met 'American rides' in alle soorten en maten. Er zullen pick-up trucks staan, muscle cars, jeeps, wellicht low riders of hot rods, maar ook 'gewone' auto's van Amerikaanse merken. Aanvullend staan er Harleys en andere US-bikes. 

Het je zelf een Amerikaanse auto of moto, dan kun je deze - met een showautoticket - aan alle bezoekers laten zien op de paddocks. Je kunt je zelfs aanmelden om mee te dingen naar de prijs Best of Show. Clubauto's staan bij elkaar op een speciale clubpaddock.

Chevrolet Camaro Coupé 2016

De eerste driehonderd eigenaren van een Amerikaanse auto die zich via onderstaande website aanmelden ontvangen een gratis ticket. Overige eigenaren kunnen een kortingskaartje van 12 euro (inclusief showautoticket) bestellen. 

Spektakel op de baan

Voor het eerst dit jaar wordt tijdens All American Cars de Rev-Battle georganiseerd. Deze uitverkiezing van het mooiste dan wel het meeste autogeluid maakt deel uit van een groter kampioenschap.

Op de landingsbaan is er volop actie. Op het festival worden namelijk Nederlandse en Europese dragraces verreden. In de Pro Dragraces komen alleen auto's en motorfietsen van Amerikaanse makelij aan de start. In de Fast Show - voorheen Quartermile Show - strijdt een varieteit aan Europese voertuigen om de snelste tijd op de 402 meter. 

Té leuk voor slechts één dag? Maak er dan een leuk weekendje uit van. Kijk vooraf wel eerst op onderstaande website naar benodigde tickets en voorwaarden voor deelname.

Wanneer:
28 tot en met 30 juli 2017
Openingstijden:
vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 22.00 uur, zondag van 9.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Airstrip Drachten
De Knobben 100a
9202 XJ Drachten
Nederland
Prijs:
€ 20,00 per dag (exclusief showautoticket) of € 45,00 voor een weekend inclusief camping. Korting voor kinderen en clubleden. Houders 402 Card gratis toegang.
Meer informatie:
www.allamericancars.eu/

Nu op voorraad

Tags: festival