Mijn Autokopen.nl

RaceCarEvent

Classic Park staat in het teken van de racerij

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Le Mans-winnaar 2016 Ford GT

Het Classic Park wordt begin maart helemaal omgetoverd. Tijdens het RaceCarEvent staat alles in het teken van de racerij. Er staat bezoekers nog een verrassing te wachten. 

De aftrap van het Classic Park-festivalseizoen 2017 is wel heel bijzonder. Het oldtimerpark wordt omgetoverd om er op zondag 5 maart het RaceCarEvent te houden. Het thema wordt breed neergezet: van off-road wedstrijdauto's tot sportauto's voor het circuit, van klassiek tot modern en van gangbaar tot exclusief - je kunt van alles wat te zien krijgen. 

Er wordt een Race Paddock waar raceteams uit diverse wedstrijdklasses hun auto's presenteren. De coureurs zijn aanwezig om uitleg te geven over wat er komt kijken bij het racen. De Two Tone-zaal van het Classic Park zal deze zondag speciale raceauto's tentoonstellen. Ook is er een exacte replica van een Formule 1-wagen van Michael Schumacher. Standhouders verkopen race-accessoires in de zaal. In de Classic Park-werkplaats zie je hoe er gesleuteld wordt aan racewagens.

Actief meedoen

Heb je zelf een raceauto in concoursstaat dan kun je je aanmelden voor het Concours d'Elegance Paddock. Wie weet wordt jouw auto uitverkozen tot mooiste van de dag. Ook is de mogelijkheid van een fotoshoot, waarin jij met je auto wordt vereeuwigd.

Leuk is dat je zelf ook kunt racen. Weliswaar niet in een echte racewagen maar wat denk je van de racesimulator? Of met modelauto's op een modelracebaan. Daarnaast wordt er een circuit gebouwd voor radiografisch bestuurbare auto's. Plezier voor jong én oud. 

En dan is er nog de verrassing. Classic Park organiseert een Meet & Greet met een mystery guest. Wie zal het zijn? Er zit maar een ding op: bezoek het RaceCarEvent en je weet het.

Wanneer:
5 maart 2017
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00)
Meer informatie:
racecarevent.nl/

Nu op voorraad

Tags: festival