Mijn Autokopen.nl

JapFest 2017

Circuit- en showfestival voor Japanse auto's

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Rijd jij Honda, Toyota, Suzuki, Daihatsu, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Lexus of Infiniti? Of ben je helemaal gek van Japanse auto's? Kom dan naar JapFest, hét festival met show- en circuitactiviteiten voor auto's van Japanse makelij.

JapFest is er dit jaar weer in twee edities, om te beginnen de voorjaarseditie op zondag 7 mei. Dan vinden op het Circuit Park Zandvoort allerlei leuke paddock- en baanactiviteiten plaats, waaraan je als bezoeker vaak zelf kunt meedoen. Kijk vooraf wel eerst op onderstaande website naar de voorwaarden, aanmelding vooraf of eventuele extra kosten.

Circuitprogramma 

In de ochtend wordt 402 meter van het circuit gereserveerd voor de Streetlegal Dragraces. De snelste moto's en straatauto's uit ons en de omringende landen pogen deze afstand als snelste af te leggen. In de middag is het hele circuit voor de Dutch Time Attack, waarbij zowel amateurs als ervaren coureurs vechten om de snelste rondetijd. Tussendoor vindt tweemaal een Track Time-sessie plaats, waarbij je met je eigen auto vrij kunt rijden op het circuit.

Een andere circuitactiviteit is Burnout Madness. De naam zegt het al: deelnemers roken hun banden op en zetten in enkele minuten tijd een dikke burnout neer. Komt dat zien!

Suzuki Swift

Paddockprogramma

De paddocks zijn deze dag gereserveerd voor Japanse auto's. Bezoekersauto's van Japanse merken kunnen zo door iedereen bewonderd worden. Enkele bijzondere auto's worden tijdens de middagpauze, in het showblok, gepresenteerd. Ook de vijftig auto's in concoursstaat, die meedoen aan de Best of Show Battle, worden in de loop van de dag aan het publiek voorgesteld.

Een van de leukste showpaddocks is de Clubpaddock. Er staan maar liefst achthonderd wagens. Deze geven een goed beeld van de Nederlandse performance- & tuningscene.

Wil je zelf aan het opvoeren of stylen gaan dan biedt de Performance & Styling Gallery daarvoor de juiste producten. CarLimbo, de wedstrijd om de laagste auto van het evenement, staat ook dit keer weer op het programma. Nieuw is de RevBattle: als je denkt dat jouw auto het meeste of het mooiste geluid van allemaal produceert, doe dan mee. 

Wanneer:
7 mei 2017
Openingstijden:
van 9.00 tot 19.00 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 20,00 exclusief eventueel showautoticket; of gratis met de 402 Jaarkaart. Korting voor kinderen en deelnemende clubleden.
Meer informatie:
www.japfestzandvoort.nl/

Nu op voorraad