Mijn Autokopen.nl

GP Track Day

Haal het uiterste uit je auto op het Circuit in Zandvoort

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ferrari 458 Italia

Een exclusieve auto heb je niet alleen voor woon-werkverkeer. Die wil je af en toe de sporen geven, het liefst op een echt circuit. De GP Track Day is hier speciaal voor bedoeld. 

Veel rijtijd, weinig wachten, veiligheid en uitgebreide hospitality. Dat wil GP Elite bieden bij het vrij rijden van exclusieve auto's - denk aan Ferrari's, Porsches, Lamborghini's, enzovoort.

De GP Track Days zijn ingericht op het benutten van de volle potentie van de auto: het snel, vloeiend en gecontroleerd berijden van het circuit. Daarom wordt de vrij rijden sessie van donderdag 6 december 2018 op het Circuit Park Zandvoort beperkt tot slechts twintig deelnemers. Zo heb je alle ruimte om los te gaan.

Het duinencircuit van Zandvoort kent veel reliëf. Verschillende soorten bochten - lange doordraaiers, stevige remzones, blinde instuurpunten - volgen elkaar op. Daardoor kun je juist op dit circuit de grenzen van je bolide verkennen en opzoeken. 

De GP Track Day werkt volgens het open pitlane-concept. Daardoor kun je de hele tijd de pitstraat in- en uitrijden, zonder wachttijden. De 'uitgebreide hospitality' is bij de prijs inbegrepen. De mogelijkheid bestaat om een speciaal geprepareerde raceauto te huren. Op onderstaande website staan de voorwaarden beschreven waaraan jij en je auto dienen te voldoen. 

Wanneer:
6 december 2018
Openingstijden:
van 11.45 tot 17.00 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 449,00 (tweede bestuurder € 49,00)
Meer informatie:
www.gp-elite.nl/

Nu op voorraad