Mijn Autokopen.nl

JapFest 2018

Eigenaren Japanse auto's kunnen volop meedoen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

JapFest is niet alleen leuk voor fans van Japanse auto's, het is te gek voor alle autoliefhebbers. Maar heb je een wagen van Japanse makelij dan kun je wel actief meedoen.

Het bekende JapFest vindt dit keer, zondag 6 mei aanstaande, plaats op Circuit Park Zandvoort. Tussen de showpaddocks staan twee podia waar wedstrijden plaatsvinden, maar ook op de baan is er volop actie.

Paddockprogramma

De clubpaddock is een plek die de moeite van het bezoeken waard is. Ongeveer honderd auto- en merkenclubs (onder meer Honda, Mazda, Mitsubishi en Toyota) showen meer dan achthonderd auto's uit de Nederlandse performance- en stylingscene. Alle Japanse auto's van bezoekers kunnen tijdens het festival op de showpaddocks bewonderd worden. De mooiste exemplaren dingen zelfs mee in de Best of Show Battle. Tal van deze speciale wagens worden tijdens de dag op het podium gepresenteerd. 

Het andere podium is voor het zwaardere werk. Hier kunnen rijders in een Japanse wagen proberen de dikste donut neer te zetten tijdens de Burnout Madness. In de Rev-Battle strijden eigenaren om het mooiste of hardste geluid dat uit de uitlaat komt. In de middag is er een vrolijke noot met de CarLimbo, waarbij de auto's onder een laag elastiek door moeten rijden.

Paddock JapFest

Circuitprogramma

Natuurlijk wordt er ook geracet. In de Dutch Time Attack gaat het om de snelste rondetijd en bij de 1/4 Mile Dragraces om de snelste tijd op de 402 meter. Spektaculaire auto's en zelfs motorfietsen nemen deel, maar de Time Attack biedt ook amateurs de mogelijkheid om met hun straatauto mee te doen. Op een rustiger manier het circuit verkennen in je eigen auto doe je tijdens de Track Time (vrij rijden). 

Wil je zelf actief deelnemen aan het JapFest, controleer dan eerst op onderstaande website wat daarvoor nodig is. Voor vroege aanmelders zijn er overigens vijftig gratis entreekaarten met showautoticket beschikbaar. 

Wanneer:
6 mei 2018
Openingstijden:
van 9.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 20,00 (kinderen 6 tot en met 14 jaar € 5,00) exclusief eventueel showautoticket
Meer informatie:
www.japfestzandvoort.nl/

Nu op voorraad