Mijn Autokopen.nl

Japan Classic Day 2018

Classic Park Festival met klassieke en exclusieve Japanse auto's

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het zien van auto's van Japanse makelij? Dan is de Japan Classic Day echt een uitje voor jou.

In 2018 is het de vijfde keer dat het Classic Park deze dag organiseert. Dit jaar valt de Japan Classic Day in het pinksterweekend. Maak er dan gelijk een gezinsuitje van; er is ook muziek, een springkussen voor de kids en er zijn stands. 

Festivalprogramma

Tijdens de Japan Classic Day zijn honderden auto's van Japanse makelij te zien. Ook uit vroeger tijden. Op het buitenterrein is plek voor circa vijfhonderd thema-auto's. Heb je er zelf een, dan zet je die natuurlijk ook op de showpaddock. Bevind je wagen zich in concoursstaat dan kun je deze zelfs aanmelden voor eventuele deelname aan het Concours d'Élégance. Daarin worden de fraaiste, meest originele en exclusieve 'Japanners' met prijzen beloond. 

Een speciaal gedeelte van de showpaddocks wordt gereserveerd voor deelnemende clubs. Hier kun je zien welke auto's de leden van Nederlandse merken- en autoclubs bezitten. En wat zij ermee doen: tunen, stylen, restaureren. Ben je daarna nog niet uitgekeken? Mooi, want met het festivalticket kun je ook terecht in het Classic Park-museum en de andere gebouwen. In het museum is een collectie van circa 140 oldtimers en exoten te bezichtigen. 

Suzuki-klassiekers

Op het festival kun je jezelf met je Japanse auto op een mooie locatie laten fotograferen. Een andere mogelijkheid is om je klassieker te laten taxeren. 

Deelname

Kijk op onderstaande website of je voor deelname aan een activiteit jezelf vooraf moet inschrijven. Bezoek je de Japan Classic Day in een geschorste oldtimer dan kun je gebruikmaken van de Evenementenregeling van de Belastingdienst (zie eveneens onderstaande site).

Tot slot loont het om vooraf tickets te bestellen als je in een thema-auto rijdt. Behoor je tot de eerste dertig aanmelders dan ontvang je een gratis ticket. Daarna kun je een voordelig thema-autoticket bestellen, dat inclusief de bestuurder slechts 5 euro kost.  

Wanneer:
20 mei 2018
Openingstijden:
vanaf 10.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00). Korting voor thema-auto's met chauffeur.
Meer informatie:
www.classicpark.nl/festivals

Nu op voorraad