Mijn Autokopen.nl

Nationale Ford Onderdelendag 2018

Walhalla voor sleutelaars

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Zestrapsautomaat Ford F-750

Een krukas, radiateur, lampje, rooster, motorsteuntje - welk onderdeel je ook zoekt voor je Ford, de kans is groot dit te vinden op de Nationale Ford Onderdelendag.

Een gemiddelde auto bestaat uit dertigduizend onderdelen. Veel componenten zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, of passen slechts bij een specifiek bouwjaar of uitvoering van een automodel. Als sleutelaar aan bijvoorbeeld een youngtimer kun jij je voorstellen dat het soms moeilijk is om aan het juiste onderdeel te komen. 

Gelukkig is er elk jaar de Nationale Ford Onderdelendag. Handelaren en particulieren verkopen er spullen voor huidige Ford-modellen, maar ook voor oudere te onderhouden of zelfs te restaureren Fordjes. Als je hier niet dat ene onderdeel vindt, weten wij het ook niet meer.

Naast de vijftig kramen wordt er ook gehandeld vanaf grondplekken. Wil je zelf verkopen kijk dan op onderstaande website naar de voorwaarden en prijzen. Leuk is dat de parkeerruimte van de beurshallen gereserveerd is voor klassieke en bijzondere Ford-modellen, die voor alle bezoekers te bezichtigen zijn. 

De Nationale Ford Onderdelendag wordt georganiseerd door de Ford Taunus M Club Nederland (TMCN) en de A Ford Club Nederland. Zij zijn op de beurs aanwezig met een stand en clubpresentatie.

Wanneer:
20 oktober 2018
Openingstijden:
van 10.00 tot 15.00 uur
Plaats:
Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld
Nederland
Meer informatie:
www.fordonderdelendag.nl/

Nu op voorraad

Tags: ford