Mijn Autokopen.nl

Brussels Motor Show 2019 [Update]

De nieuwste personen- en bedrijfsauto's

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Citroën Berlingo

De Brusselse autosalon begin 2019 is bedoeld voor specifieke personenauto's, bedrijfswagens en motorfietsen. De meeste automerken tonen er hun nieuwste modellen.

De eerste Europese autoshow van het jaar vindt traditiegetrouw plaats in Brussel. Dit jaar wordt deze weer ingericht als 'kleine salon'. Dat wil zeggen dat een deel van de show bedoeld is voor lichte bestelwagens voor goederenvervoer, quads, buggies, twee- en driewielers. Daarnaast zijn er specifieke personenauto's te zien.

Dat zijn bijvoorbeeld SUV's, cabriolets, personenbusjes afgeleid van bedrijfswagens, MPV's maar ook hatchbacks. De organisatie meldt dat 'zowat alle' auto- en motormerken van de Belgische markt (vergelijkbaar met de onze) aanwezig zullen zijn om hun nieuwste modellen tentoon te stellen. 

Ook zijn er stands van bijvoorbeeld carrosseriebouwers. De nieuwste accessoires en onderdelen worden eveneens aan het publiek getoond. De Brussels Motor Show is daarmee vergelijkbaar met wat wij Nederlanders ooit hadden als AutoRai.

Update

De vernieuwde Toyota Prius beleeft z'n Europese debuut op deze autoshow.

Wanneer:
19 tot en met 27 januari 2019
Openingstijden:
van 10.30 tot 19.00 uur. Op maandag 21 januari en vrijdag 25 januari tot 22 uur.
Plaats:
Brussels Expo
Belgiëplein 1
B-1020 Brussel
België
Prijs:
€ 15,00 (kinderen 6 tot en met 12 jaar € 9,00)
Meer informatie:
www.autosalon.be/nl

Nu op voorraad

Tags: expositie