Op 1 maart opent de autosalon van Genève 2016 zijn deuren voor de pers. Wij brengen live verslag uit vanaf de beursvloer, op 1 en 2 maart. Alle te verwachten primeurs hebben we nu alvast op een rij gezet.

Volgende week gaat de autosalon van Genève weer van start. De belangrijkse autoshow van Europa en misschien wel van de wereld barst ook in 2016 weer uit zijn voegen van de primeurs. Autokopen.nl is op 1 en 2 maart in Genève om je het laatste nieuws en de eerste indrukken direct vanaf de beursvloer te brengen. 

Wil je zelf naar de 86e Salon international de l'auto in Genève? Vanaf donderdag 3 maart is de autoshow geopend voor publiek, kaartjes kosten 16 CHF (14,65 euro). Reizen naar Genève kan natuurlijk per auto, maar gaat het snelst per vliegtuig. Er vertrekken dagelijks rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol (Easyjet en KLM). De autosalon vindt plaats in de beursgebouwen van het Palexpo-complex, die zijn gevestigd naast het vliegveld.

De autoshow is tussen 3 en 13 maart dagelijks geopend tussen 10.00 en 20.00 uur, op de weekenddagen van 9.00 tot 19.00 uur. 

Primeurs autosalon van Genève 2016