Mijn Autokopen.nl

VolkStyle Base 2016

Top-modellen Volkswagen-merken bijeen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Vliegveld Weeze vormt op 14 augustus de achtergrond van een show met Europese topmodellen van de Volkswagen Groep. Komt dat zien op VolkStyle Base.

Volkswagen, Audi, Porsche, Seat, Skoda maar ook Bentley, Bugatti en Lamborghini zijn merken die op de markt worden gebracht door de Volkswagen Groep ('VAG'). Het zijn deze automerken die centraal staan op VolkStyle Base, een uitgebreide show waarbij de top-uitvoeringen uit Nederland en andere Europese landen te zien zijn. 

Op zondag 14 augustus kun je erbij zijn. Plaats van handeling is Airport Weeze, enkele kilometers over de Limburgse grens Duitsland in. Dit voormalige militaire vliegveld biedt een industriële achtergrond waarbij de hangars gereserveerd worden voor de mooiste auto's. Er worden ook diverse 'areas' afgezet voor bijvoorbeeld de wagens van een autoclub die aansluit bij het VAG-thema. 

Heb jijzelf een VAG-auto waarvan jij vindt dat 'ie een speciaal plekje verdient, of ben je lid van een relevante autoclub, kijk dan op onderstaande website hoe je deze kunt aanmelden. Ook als je wagen niet wordt uitverkoren voor een toplocatie kan 'ie op de showpaddocks rondom de hangars staan. Het benodigde showautoticket is bovendien gratis en clubleden ontvangen korting op de entree. 

Volkswagen Beetle-meeting

Deelname is eveneens mogelijk aan de Show & Shine Contest, de uitverkiezing van fraaiste auto's die tot in de puntjes opgepoetst zijn. Naast de Top 3 Best of Show zijn er prijzen te winnen in de categorieën Best of Wheels, Paint, Interior, Exterior en Engineering. Tal van showauto's worden aan het publiek gepresenteerd, hoe cool zou het zijn als de jouwe erbij zit? Laat je inspireren door de andere deelnemers en kijk of de bedrijvenstraat de bijpassende performance- of stylingonderdelen te koop aanbiedt.

Premeet

Het Hotel Asteria in Venray is de dag tevoren, zaterdag 13 augustus, het toneel van een VolkStyle Base Premeet. De nadruk ligt deze dag meer op het samenzijn. Desgewenst kan tegen een voordeelprijs een overnachting in het hotel worden gereserveerd. Zie voor meer informatie ondergenoemde website.

Wanneer:
14 augustus 2016
Plaats:
Airport Weeze - Flughafen Niederrhein
Flughafen-Ring 1
47652 Weeze
Duitsland
Prijs:
€ 12,00 , showautoticket gratis. Kinderen tot en met 5 jaar gratis, van 6 tot en met 14 jaar € 5,00
Meer informatie:
www.volkstylebase.com/

Nu op voorraad

Tags: audi porsche seat skoda volkswagen