Lancia heeft de Musa verfraaid en gemoderniseerd. Uiteraard is ook de prijs hierop aangepast. De Italiaanse ‘stadslimousine’ is voortaan in Nederland verkrijgbaar vanaf 17.995 euro. Naast de 77 pk sterke achtkleps 1,4-liter basismotor zijn ook een zestienkleps 1.4 met 95 pk en een 1,3-liter Multijet diesel met 90 pk beschikbaar.

De voorzijde van de Lancia Musa is uitgebreid met een aantal chroomaccenten. In het midden van de chromen grille pronkt bovendien het nieuwe Lancia-logo. Aan de achterzijde is meer veranderd. Vooral de bagageruimte is er flink op vooruit gegaan. Niet alleen is het volume meet 75 liter toegenomen, de tildrempel is ongeveer vier centimeter verlaagd, zodat koffers en tassen makkelijker ingeladen kunnen worden. Daarnaast is LED-technologie toegepast bij de achterlichten.

Aan de zijkant verbinden chromen sierstrips de vernieuwde uiteinden van de auto. Bovendien zijn nieuwe lichtmetalen wielen gemonteerd. De compacte MPV is iets langer geworden, maar met een lengte van net meer dan vier meter, een breedte van 1,70 meter, een hoogte van 1,66 meter en een wielbasis van 2,51 meter is het nog steeds een praktische stadsauto, met veel binnenruimte.