Peugeot 207 Sublime

Peugeot heeft een nieuwe uitvoering toegevoegd aan de 207-reeks. De 207 Sublime is gebaseerd op de X-line, maar met meer extra’s voor minder geld. Het nieuwe model staat vanaf nu bij de dealers met een prijskaartje vanaf 16.450 euro, een voordeel van 1.300 euro.

De Peugeot 207 Sublime is onder meer te herkennen aan de sportieve neus met zwarte grille, de chromen sierring om de mistlampen en het chromen uitlaatsierstuk. In het interieur springen de met zwarte stof beklede sportstoelen en achterbank direct in het oog. Daarnaast is het stuurwiel met leder bekleed en het dashboard uitgevoerd met een olietemperatuurmeter, een buitentemperatuurmeter en witte wijzerplaten met een chromen rand.

Verder behoren onder andere airconditioning, cruise control met instelbare snelheidsbegrenzer en een radio/cd-speler tot de standaarduitrusting. De 207 Sublime is leverbaar als driedeurs en als vijfdeurs. De reeks beschikbare motoren bestaat uit de 95 pk sterke 1,4-liter VTi, de 120 pk sterke 1,6-liter VTi en de 90 pk sterke 1,6-liter HDiF. In november komt daar nog de 75 pk sterke 1,4-liter 8v bij. De 1.6 VTi is ook leverbaar met automatische transmissie.