Infiniti G37 Cabrio

Infiniti plakt prijskaartjes op de G37 Cabrio. De auto komt in twee uitvoeringen en met een motor op de markt dus veel valt er niet te kiezen. Dat is ook niet nodig want de G37 Cabrio is standaard voorzien van alle luxe. De prijzen starten bij 71.750 euro.

Na de G37 Coupé en sedan introduceert Infiniti nu de G37 Cabrio op de Nederlandse markt. De auto heeft een stalen vouwdak dat in 25 seconden automatisch opent. Onder de motorkap ligt de bekende 3.7 V6 met 320 pk. De Cabrio sprint in 6,2 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u, de topsnelheid is begrensd op 250 km/u.

Infiniti biedt de G37 Cabrio aan in twee uitvoeringen: GT en GT Premium. Die eerste kost 71.750 euro, wil je nog meer luxe dan dien je 76.550 euro mee te nemen naar de Infiniti dealer in Rotterdam of Amsterdam. Standaard heeft de auto een handgeschakelde zesbak, optioneel is een zeventraps automaat met magnesium schakelflippers aan het stuur leverbaar.

Aan luxe geen gebrek in de G37 Cabrio. De GT voorziet in 19 inch lichtmetalen wielen, lederen bekleding, bi-xenon koplampen met bochtverlichting, climate controle met twee zones, keyless entry en elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen. Daar komt nog het zogenaamde Connectiviti entertainmentsysteem bij. Dit omvat onder andere een audiosysteem met zeven speakers.

Wil je ultieme luxe dan biedt de GT Premium het summum. Een harddisk navigatiesysteem, jukebox met 10 GB opslagruimte, geventileerde stoelen, Bose audiosysteem en esdoornhout afwerking op het dashboard zijn de highlights. Het interieur is geheel naar eigen smaak af te stemmen, met maar liefst 48 (kleur)mogelijkheden.