Maserati neemt de GranCabrio Fendi mee naar de IAA in Frankfurt volgende maand. Voor deze exclusieve uitvoering van de GranCabrio heeft het merk de handen ineen geslagen met modehuis Fendi.

Maserati presenteert in samenwerking met het exclusieve modemerk Fendi de GranCabrio Fendi. Deze bijzondere uitvoering van de GranCabrio is door Fendi aangekleed en zal te zien zijn op de autoshow van Frankfurt volgende maand.

Het begint al bij de lak, die opgebouwd is uit drie lagen. De basiskleur is donkergrijs maar in een bepaald licht verschijnt er gouden schittering. Geel is de huiskleur van Fendi en die kleur is dan ook terug te zien in de logo’s op de stoelen en op de remklauwen. De houten strip die over het dashboard en de deurportieren loopt kleurt eveneens geel en heeft de poëtische naam Pergamena Fendi.

Het Fendi-logo, opgebouwd uit twee letters F, is terug te vinden op het fraaie leder van stoelen, de instaplijsten en de lichtmetalen wielen. Elke auto krijgt een zilveren badge met daarop de logo’s van Maserati en Fendi en het productienummer. Maar er is meer. Delen van de pook, vloermatten en de overkapping van het instrumentarium zijn bekleed met exclusief Cuoio Romano-leer. De koper krijgt ook een bijpassende tassen- en accessoireset die is vervaardigd uit deze ledersoort.