Daihatsu Cuore

Daihatsu heeft de prijs van de Cuore met maar liefst 2.000 euro verlaagd. Het stadsautootje is voortaan vanaf 7.995 euro verkrijgbaar.

Over twee jaar stopt Daihatsu met de verkoop van nieuwe auto’s in Europa. Het merk zet nu alvast een eindsprint in met een forse prijsverlaging van de Cuore. Het instapmodel, de 1.0 Clever, is 2.000 euro goedkoper geworden en staat nu voor 7.995 euro in de prijslijst.

Wil je luxe als een audiosysteem of airconditioning dan ben je op de Comfort AC aangewezen. Deze uitvoering kost 9.195 euro, nog altijd 800 minder dan het oude instapmodel dat deze voorzieningen niet heeft. De 1.0 Comfort Plus biedt als extra een verschuifbare achterbank en kost 9.699 euro.

De Class is voorzien van extra’s als elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en zijairbags. Voor 10.699 euro is ‘ie van jou. Topmodel is de 11.499 euro kostende Cup, die met lichtmetalen wielen en sportvering een sportief tintje toevoegt aan de uitrusting. De prijsverlagingen gaan per direct in.