Infiniti vereenvoudigt het gamma van de G37. De sedan, Coupé en Cabrio zijn voortaan alleen nog maar met automaat verkrijgbaar en daarnaast krimpt het aantal uitvoeringen.

Infiniti breidt de standaarduitrusting van de Infiniti G37 uit. De belangrijkste wijziging is dat de handgeschakelde versies verdwijnen. Alle G37-modellen zijn nu standaard voorzien van de zeventraps automaat, die via flippers achter het stuur ook handmatig te schakelen is. Daarnaast zijn er nieuwe kleuren en nieuwe lichtmetalen wielen voor de Coupé en Cabrio.

Het assortiment van de G37 sedan gaat terug naar vier smaken. Het instapmodel kost 53.730 euro en is al standaard voorzien van zaken als bi-xenonverlichting en 18 inch lichtmetalen wielen. De G37x GT voegt hier onder andere vierwielaandrijving aan toe en kost 60.515 euro. Nog luxer uitgerust is de G37x GT Premium met intelligente cruise control, Bose geluidsinstallatie en een uitgebreid navigatiesysteem. Deze uitvoering staat voor 66.755 euro in de prijslijst. De S Premium is het sportieve topmodel. Die heeft geen vierwielaandrijving maar wel actieve vierwielbesturing, een sportonderstel en een limited slipdifferentieel. De prijs? 65.390 euro.

De Coupe is er voortaan nog in drie uitvoeringen: de basisuitvoering, S en S Premium. De bijbehorende prijzen luiden respectievelijk: 63.845 euro, 66.815 euro en 72.455 euro. Het assortiment van de Cabrio is teruggebracht tot een complete uitvoering, de GT Premium voor 78.130 euro. Over de hele linie is de G37 iets duurder geworden maar daar krijg je zoals gezegd een rijkere uitrusting voor terug. De wijzigingen gaan per direct in.