Ook al gold de recente facelift van de vierwielaangedreven Lamborghini Gallardo ook voor de Spyder, pas nu is de open versie voor het eerst op afbeelding te zien. 

Op de autosalon van Parijs showde Lamborghini de gefacelifte versie van de Gallardo LP560-4 coupé. De meegebrachte Spyder had nog de oude looks. Inmiddels zijn afbeeldingen vrijgegeven die de nieuwe neus van de gefacelifte Spyder laten zien. 

Het nieuwe uiterlijk blijkt - afgezien van het open dak - identiek te zijn aan dat van de coupé. De Gallardo LP560-4 Spyder wordt dus voortaan eveneens voorzien van driehoekige luchtinlaten en nieuwe wielen. Ook aan de achterzijde zien we de driehoeken onder de lichtunits.

Zoals de naam al aangeeft blijft de V10-motor 560 pk uitbraken. Wat wel verandert is dat de handmatige versnellingsbak niet langer verkrijgbaar is. De Spyder wordt voortaan altijd geleverd met gerobotiseerde E-Gear transmissie. 

De facelift geldt alleen de vierwielaangedreven versies van de Gallardo. Dat wil zeggen dat de tweewielaangedreven LP550-2 ongewijzigd verkrijgbaar blijft.