Roll-Royce Ghost 2013

Rolls-Royce voert enkele kleine verbeteringen door aan de Ghost. Je kunt ze nauwelijks zien, maar ze zijn er wel degelijk.

Aan de buitenkant zou je de Rolls-Royce Ghost voor modeljaar 2013 kunnen herkennen aan de nieuwe lichtmetalen wielen. Verstopt onder achterbumper zit een sensor, die de achterklep laat openen als je met je voet onder de bumper beweegt. Handig als je met je handen vol boodschappen staat en de autosleutel zit nog in je broekzak.

De overige wijzigingen bevinden zich in het interieur. Roll-Royce biedt nieuwe ledersoorten aan en er staan nieuwe houtafwerkingen in de brochure. Verder heeft Rolls-Royce de geluidsinstallatie verbeterd, onder andere door een ‘geavanceerde versterker’ toe te passen.

De productie van de Ghost 2013 gaat nog dit jaar van start. Of er prijswijzigingen worden doorgevoerd is nog niet bekend. De nieuwe importeur Cito Motors die eerder dit jaar voor Nederland is aangesteld maakt later pas de prijzen van de Rolls-Royce-modellen bekend. Op dit moment wordt het importschap nog opgestart.