Lamborghini Aventador Roadster

De Lamborghini Aventador Roadster is tot de zomer van 2014 uitverkocht. Mocht je er dus een willen hebben dan heb je nog wat tijd om te sparen.

Crisis? Weinig van te merken bij Lamborghini. Een woordvoerder van het merk heeft een tijdens een presentatie van de Aventador Roadster in Miami tegen het Duitse tijdschrift Auto Motor und Sport gezegd dat de Aventador Roadster voorlopig is uitverkocht.

Als je ‘m nu bestelt dan krijg je de auto pas geleverd in de zomer van 2014. Oftewel, er is een wachtlijst van bijna anderhalf jaar. Dat betekent dat je nog even tijd hebt om het benodigde bedrag van zo’n half miljoen euro bij elkaar te sparen.

Daar krijg je natuurlijk wel wat voor. Allereerst een beauty van een auto, die je door middel van twee uitneembare, lichtgewicht dakpanelen van de open lucht laat genieten. En van de klanken die de 700 pk sterke 6.5 V12-motor voortbrengt. Aan het milieu is ook gedacht, de supercar heeft een start/stop-systeem en kan bij deellast de helft van zijn cilinders uitschakelen om brandstof te besparen.