Je wilt geen M6 maar wel de looks? Dan kan je vanaf juli kiezen voor het M Sport Edition Package. Daarmee geef je de 6 Serie wel de uitstraling van een M6 maar niet het brandstofverbruik.

Ja, zo’n M6 is natuurlijk fantastisch. Maar misschien wel een beetje ‘too much’ voor dagelijks gebruik. Om wél de looks van een M6 te krijgen maar niet de prestaties kun je nu kiezen voor een M Sport Edition Package.

Je krijgt dan een aerodynamisch pakket met spoilers en skirts, 19 inch M-wielen, led-mistlichten en hoogglans zwarte raamomlijsting, remklauwen en uitlaatsierstukken. De kleur Sakhir Orange die je op de foto’s ziet is exclusief aan het Sport Edition Package en de échte M-modellen voorbehouden.

Ook het interieur is verfraaid, al gaat het om subtiele details, zoals de M-instaplijsten en een M-sportstuur. Belangrijkste upgrade is dat de stoelen worden vervangen door M-sportstoelen die zijn bekleed met leder en Alcantara. De prijs van het M Sport Edition Package – dat op alle motorversies is te verkrijgen - wordt binnenkort bekend gemaakt.