Een Niki Lauda-fan is zo in de ban van zijn held dat hij een Ferrari 458 Italia bestelde met verwijzingen naar Lauda's hoogtijdagen bij het Italiaanse merk. 

Een fan van ex-Formule 1-coureur Niki Lauda was zo onder de indruk van de film Rush dat hij een nieuwe, gepersonaliseerde Ferrari 458 heeft besteld. Met de auto wil hij eer betonen aan de 'Gouden Eeuw' van het team Scuderia Ferrari, halverwege de jaren '70 van de 20e eeuw.  

De 458 Italia in Ferrari-rood heeft een Italiaanse vlag over het witte dak 'lopen'. De goudkleurige wielen verwijzen naar de eerste plaats in het eindklassement. De vlag keert terug in het interieur, waar 'ie de middentunnel siert. De sportstoelen zijn voorzien van rode stiksels.

Ondanks de verwijzingen naar de jaren '70 is de 458 gewoon voorzien van schakelflippers, led-lampjes en de hedendaagse V8. De bijzondere 458 Italia is uitgewerkt door het Tailor Made-programma in samenwerking met een stylist van het Maranello Style Centre, alle onderdeel van Ferrari. 

De film Rush verhaalt over de strijd om de wereldtitel tussen de Formule 1-coureurs James Hunt en Niki Lauda. Voor Ferrari was het een toptijd, Lauda won voor het merk de wereldtitel in 1975 en 1977. Als hij niet tijdelijk uitgeschakeld geweest was door de bekende crash was hij ook in '76 de grote kanshebber geweest.