Volkswagen heeft enkele prijskaartjes op de vernieuwde Caddy geplakt. De vanafprijs van de bestelauto is 12.550 euro, exclusief btw en BPM. De prijzen van de personenautoversies volgen later.

Volkswagen heeft de vernieuwde Caddy van prijskaartjes voorzien. Het goedkoopste model is de Economy Line met 1.6 TDI-motor. Die kost 12.550 euro (exclusief btw en BPM). Op deze instapper zijn geen upgrades te verkrijgen. Wil je meer uitrusting dan moet je kiezen voor de normale standaarduitvoering als basis, die kost 13.650 euro. Deze is op te tuigen met verschillende Lines.

De goedkoopste upgrade is de Easyline, die elektrisch bedienbare ramen en spiegels aan de uitrusting toevoegt voor 200 euro. Wil je een radio, airconditioning en een in hoogte verstelbare stoel dan moet je voor de 950 euro kostende Trendline-upgrade gaan. De Comfortline (1.950 euro extra) voegt parkeersensoren, een regensensor, automatisch inschakelende verlichting en cruise control toe aan de uitrusting. De Highline (2.950 euro extra ten opzichte van het basismodel) is voorzien van 15 inch lichtmetalen wielen, in carrosseriekleur uitgevoerde bumpers en bedieningsknoppen op het stuurwiel.

Meer prijzen van de vernieuwde Caddy volgen binnenkort.