McLaren komt met een extra oplage van 25 stuks van de 675LT. De MSO Carbon Series LT heeft nóg meer koolstofvezel onderdelen dan de reguliere 675LT en laat dat zien ook.

McLaren is nog niet klaar met de 675LT. De 500 beschikbare Coupés en 500 Spiders waren al verkocht, nu komt het merk met een extra gelimiteerde oplage van 25 stuks. Ze zijn allemaal al gereserveerd.

De MSO Carbon Series LT heeft 40 procent meer koolstofvezel onderdelen dan andere McLarens uit de Super Series-modellijn, waarin de 650S en 675LT zitten. Aanvullend zijn het dak, de A-stijlen, de motorkap, de bagageafdekking, de zijspiegels, de zijpanelen en de vleugels uitgevoerd in koolstofvezel. Om dat te benadrukken heeft McLaren de panelen voorzien van een blanke lak, waardoor je het lichtgewicht materiaal goed kunt zien. De MSO Carbon Series is gebaseerd op de 675LT Sipder, dus het koolstofvezel dak kan elektrisch geopend worden.

Technisch is de MSO Carbon Series LT gelijk aan de 675LT. Onder de afdekplaat achter de cockpit ligt dus een 3,8 liter V8-motor met 675 pk, waarmee de auto in 2,9 seconden van 0 naar 100 km/u sprint.

De prijs van de gelimiteerde Carbon Series LT is niet bekend en niet van belang, omdat zoals eerder gemeld de volledige oplage al gereserveerd is door klanten.