De BMW 6 Serie Gran Turismo is vooral ontwikkeld om maximaal rijcomfort te bieden, maar dat weerhoudt BMW er niet van om met een reeks sportieve aankledingsmogelijkheden komen. De M Performance Parts zijn direct bij de verkoopstart van de 6 Serie GT in november beschikbaar.

BMW presenteert de M Performance Parts voor de nieuwe 6 Serie Gran Turismo. Deze zijn allemaal los te bestellen en omvatten zowel technische als optische verfraaiingen. Tot beide categorieën behoort het M Performance uitlaatsysteem, dat een subtiel sportief geluid laat horen. Afhankelijk van de gekozen benzinemotor steken er aan de achterkant ronde of trapeziumvormige pijpen naar buiten, al dan niet afgewerkt met koolstofvezel.

Een andere technische verbetering is het M Performance remsysteem, met geperforeerde en geventileerde remschijven. Die schijven schuilen naar wens achter 21 inch, dubbelspaaks wielen, die ook in de catalogus van M Performance Parts staan. Andere sportieve sportief ogende opties zijn de hoogglans zwarte grille en stootlijsten en koolstofvezel spiegelkappen.

Het interieur is aan te kleden met een M Performance sportstuur. Dit stuurwiel is met alcantara en nappaleder bekleed en afgewerkt met grijze stiksels. Op de bovenste stuurwielrand is een rechtuitmarkering aangebracht.

BMW biedt de M Performance Parts direct bij de verkoopstart van de nieuwe 6 Serie Gran Turismo aan. De prijzen van de sportieve onderdelen zijn nog niet bekend.