Op de Chicago Auto Show toont Mopar, het aftersales-merk van het Fiat-Chrysler-concern, een Ram 1500 showcar. Mopar heeft de pick-up met meer dan tweehonderd opties verfraaid, om 'de kunst van het mogelijke' te illustreren. 

Als de nieuwe Ram 1500 volgend jaar naar Nederland komt is er direct een uitgebreid assortiment aan opties dat kan worden bijbesteld. Deze worden bij de Ram-dealer aangeboden door het aftersalesmerk Mopar, dat de accessoires ontwikkeld heeft in samenspraak met de ontwerpers van de pick-up. Mopar-producten die bij bestelling worden geïnstalleerd vallen onder de garantie van de auto en kunnen zelfs worden meegefinancierd. 

Mopar-showcar in Chicago

Op de Chicago Auto Show, die gisteren voor het publiek is geopend, tonen Ram en Mopar een showauto waarop liefst tweehonderd van de beschikbare opties zijn aangebracht. De stoere en off-road capabele pick-up is onder meer voorzien van 18 inch wielen met daaromheen 35 inch banden die extra grip en tractie leveren. 

Mopar-showcar Ram 1500

Voor op de laadbad is er het Ram-rack, waarmee allerhande lading stevig kan worden vastgezet. Het rack is verstelbaar over rails, bovendien kan ook een opstapje worden geleverd om er makkelijk bij te kunnen. De cabine heeft trouwens ook handige anti-slip treeplanken. De trekhaken en kabelplug maken het gebruik van de alleskunnen nog aangenamer.

Een deel van de toegepaste Mopar-opties geeft de pick-up een fraaie uitstraling. Zoals de zwart lederen stoelen van Katzkin, de aluminium accenten aan het uiterlijk en de rood/zwart afgewerkte wielen met stoere bouten. Wat je ook zoekt: praktisch, stoer, sterk - de Mopar-opties helpen je de kunst van het mogelijke te realiseren.