BMW komt met een wel heel bijzondere uitvoering van de 8 Serie, de M850i Night Sky. Er bestaat slechts een exemplaar, dat vannacht tijdens een uitzonderlijke meteorenregen is gepresenteerd.

De BMW M850i Night Sky is uniek. Letterlijk, want BMW heeft maar een exemplaar van deze bijzondere uitvoering gebouwd. De 8 Serie is aan de binnenkant afwerkt met meteorietsteen, dat op de middentunnel, de startknop, de versnellingshendel en de draaiknop van het multimediasysteem is aangebracht. Ook bij de verlichte instaplijsten is de bijzondere buitenaardse steensoort te vinden.

BMW heeft op verschillende plekken op en in de auto de zogenaamde Widmanstättenstructuur aangebracht. Dit kenmerkende patroon met driehoekige vormen ontstaat als een meteorietsteen doorgezaagd en op een speciale manier bewerkt wordt. Onder andere op de spiegelkappen, rondom de luchtroosters en zelfs op de remschijven is het patroon te vinden. In het interieur zijn de vormen onder andere aangebracht in de driekleurige leren bekleding en het plafond. Ook bijzonder is het verlichte led-sterrenpatroon op de middenarmsteun.

De lak van de auto is opgebouwd uit twee lagen, die allebei een andere kleur hebben. Om extra glans aan te brengen is de auto afgelakt met drie lagen blanke lak.

Zoals gezegd: de M850i Night Sky is uniek, er is maar een exemplaar van en BMW geeft dan ook geen prijs vrij. Het is de ultieme showcase van BMW's personalisatieprogramma BMW Individual, waarmee je elke BMW volledig naar eigen smaak kunt aankleden.