Hyundai zet de eerder aangekondigde N Line modellen voordeliger in de markt dan bij de bekendmaking werd vermeld. Dat is natuurlijk goed nieuws voor liefhebbers van sportieve modeluitvoeringen.

Eerder dit jaar bracht Hyundai naar buiten dat er nieuwe uitvoeringen van de i30, i30 Fastback en Tucson zouden verschijnen: de N Line. Deze uitvoeringen hebben diverse sportieve elementen van de performancemodellen Hyundai N, maar de auto's zijn minder extreem. Perfect voor liefhebbers van sportief rijden op de weg die niet zo nodig op het circuit willen racen.

Hyundai Tucson N-Line

Dit nieuws werd ook vergezeld van de verkoopprijzen van de i30 N Line en Tucson N Line. Nu blijkt dat het merk deze modellen voordeliger dan aangekondigd gaat verkopen. De vijfdeurs Hyundai i30 N Line is al verkrijgbaar vanaf 28.495 euro. De vanafprijs van de i30 Fastback ligt op 29.495 euro.

De 1.6 CRDi 48V N Line van de Tucson is leverbaar vanaf 36.995 euro, de 1.6 T-GDi (onveranderd) vanaf 41.995 euro. In alle gevallen ligt de prijs slechts 1.000 euro boven de Comfort-uitvoering, waarop de N Line gebaseerd is. Behalve een N Line-badge en sportieve meeruitrusting zijn bij de N Line-uitvoeringen de rijeigenschappen aangescherpt.