Mijn Autokopen.nl

Fast and Furious Fan Event

Met hetzelfde kaartje ook naar Bimmerworld

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

10 dagen nadat de film Fast & Furious 8 in première gaat vindt in Zandvoort het Fast and Furious Fan Event plaats, met diverse auto's uit deze bekende filmreeks. Met hetzelfde kaartje krijg je ook nog eens toegang tot het gelijktijdige festival Bimmerworld.

Op 13 april is het zover, dan gaat de achtste film uit de Fast & Furious-reeks in première. Slechts 10 dagen later kun je 'em nog eens herbeleven tijdens het Fast and Furious Fan Event op het Circuit Park Zandvoort. Verschillende auto's uit de filmreeks zijn dan aanwezig. Er zijn leuke activiteiten waaraan je zelf kunt meedoen. En alsof dat nog niet genoeg is: met hetzelfde ticket krijg je eveneens toegang tot het gelijktijdige festival Bimmerworld. 

Activiteiten

Het begint al op de showpaddock: tussen alle bijzondere auto's kan (met een showautoticket) ook de jouwe staan. Het maakt niet uit welk model je hebt of hoe oud 'ie is, meldt 'em gewoon aan. Voor heel mooie of speciale auto's zijn beperkt plaatsen te reserveren voor de Best of Show Contest. 

Wil je eens ervaren hoe het voelt om deel uit te maken van de film Fast & Furious? Neem dan plaats in de Jet Booster en druk op de 'NOS-knop'. All systems go! Deelname aan dragraces in 'Fast & Furious Style' is eveneens mogelijk. 

Lamborghini Murcielago LP640 uit 2006

Erg leuk is de Car Look-Alike Contest voor auto's die lijken op de exemplaren uit de Fast & Furious-filmreeks. Vertoont jouw auto gelijkenis met een van de wagens uit een F&F-film laat 'em dan beoordelen, wie weet win je een prijs. En als je regelmatig wordt aangesproken als Roman Pearce of Dominic Toretto dan kun je trouwens ook meedoen aan de Look-Alike Contest voor personen. Tot slot is er nog een beker te winnen voor de 'Loudest' en 'Best Sound' in de Rev-Battle, mogelijkheden zat dus om met een prijs huiswaarts te keren. 

Tot slot biedt het festival Bimmerworld allerlei te gekke activiteiten, zoals BurnOut Madness; zie hiervoor het bijbehorende evenement. Voor de prijs van één kaartje krijg je twee evenementen, dat belooft wat!

Wanneer:
23 april 2017
Openingstijden:
van 9.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 16,00 (of toegang met de 402 Card). Deelnemende clubleden krijgen voordeel. Kinderen tot en met 5 jaar gratis, van 6 tot en met 14 jaar € 5,00
Meer informatie:
www.fastfuriousfanevent.nl/

Nu op voorraad