Mijn Autokopen.nl

Louwman Exclusive Fandays

Nederlands publieksdebuut McLaren 720S

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

De gloednieuwe supercar McLaren 720S debuteert voor het Nederlandse publiek tijdens de Louwman Exclusive Fandays. Je ticket voor dit event geeft je toegang tot nóg een festival.

Mooie en exclusieve auto's met een flink vermogen zie je in het weekend van 8 en 9 juli op het Circuit Park Zandvoort tijdens de Louwman Exclusive Days. Merken als Aston Martin, Maserati, Lamborghini en Ferrari zullen voor iedereen op de paddock van dichtbij te zien zijn, maar ook in actie op het circuit. Omdat het evenement tegelijkertijd plaatsvindt met het British Race Festival kun je deze twee events bezoeken op hetzelfde ticket. 

McLaren 720S

Activiteiten

Natuurlijk neemt het organiserende Louwman Exclusive een aantal bijzondere auto's mee naar Zandvoort. Zo kan het publiek voor het eerst in Nederland kennismaken met de McLaren 720S, de nieuwe generatie supercar uit de Super Series. De auto heeft slechts 2,9 seconden nodig om 100 km/u te behalen en kan binnen 7,8 seconden al de 200 km/u aantikken. Coureur Michael Bleekemolen test de snelheid van een andere McLaren, de 570S, uit wanneer hij een aantal ronden over het duinencircuit rijdt. 

Eigenaren van supercars krijgen deze dag de mogelijkheid om zelf over het Zandvoortse asfalt te sjezen. Sommige bestuurders stellen bezoekers in de geledenheid om mee te rijden in hun niet-alledaagse auto. Hoe cool is dat?

Wanneer:
8 en 9 juli 2017
Openingstijden:
vanaf 9.00 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 15,00 of weekendticket voor € 25,00 (kinderen tot 12 jaar halve prijs). Korting leden deelnemende clubs
Meer informatie:
www.louwmanexclusive.com/fandays