Mijn Autokopen.nl

VIP-introductieavond Jeep Compass

Maak als eerste kennis met de geheel nieuwe SUV bij MGH Amsterdam

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

In juli arriveert de nieuwe generatie Jeep Compass in Nederland, als eerste bij Mobility Group Haaker. Tijdens de VIP-introductieavond maak je er uitgebreid kennis met de geheel nieuwe SUV.

De nieuwe Jeep Compass is stadsauto en terreinwagen in een. Om aan ieders wensen tegemoet te komen zijn er straks verschillende uitvoeringen te bestellen, zowel met alleen voorwielaandrijving als met vierwielaandrijving. Jeep heeft voor de SUV een nieuwe versie van het Uconnect-infotainmentsysteem ontwikkeld, er zijn up-to-date veiligheidssnufjes en natuurlijk off-road opties. 

Wil jij als een van de eersten de nieuwe Jeep Compass bekijken en er alles over te weten komen, bezoek dan de VIP-introductieavond bij Mobility Group Haaker Amsterdam. Daar is de auto voor het eerst in Nederland te zien. Op deze gratis toegankelijke feestavond zul je versteld staan over de ruimte die de Compass biedt, het moderne uiterlijk en de standaarduitrusting. Ook kun je ontdekken welke Compass voor jou het meest geschikt is.

Gezellige avond

Hoewel de Compass de ster van de avond is staat er tijdens het event meer op het programma. Het wordt vooral een gezellige avond, met muziek, drankjes en een barbecue. Er is een stand met Jeep-merchandise en -accessoires en je gaat niet naar huis zonder goodiebag. Daarnaast is ook de JeepClub Nederland aanwezig.

Aanmelden voor de feestelijke VIP-introductieavond kan via: www.mgh.nl/jeep-compass-vip-avond

Wanneer:
6 juli 2017
Openingstijden:
vanaf 19.00 uur
Plaats:
Mobility Group Haaker Amsterdam
De Flinesstraat 22
1114 AL Amsterdam-Duivendrecht
Nederland
Meer informatie:
www.mgh.nl/jeep-compass-vip-avond

Nu op voorraad bij Mobility Group Haaker Amsterdam

Bekijk de gehele voorraad 29 nieuwe auto's 37 tweedehands auto's