Mijn Autokopen.nl

SuperCars & Classics 2017

Show met supercars, exoten en exclusieve klassiekers

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Diverse autoclubs, communities en autospecialisten zijn met hun bolides aanwezig op het event SuperCars & Classics. Daardoor zie je er de fraaiste Lamborghini's, Ferrari's, Porsches en andere exoten - nieuw of klassiek.

Het groene terrein rondom het Classic Park-museum wordt op zondag 23 juli gevuld met supercars, exoten en exclusieve klassiekers. Het evenement SuperCars & Classics is één grote show van unieke auto's, dankzij de aanwezigheid van diverse samenwerkingspartners. 

Veel bijzondere showauto's

Zo zal occasionexpert Van den Akker meerdere bolides uit de voorraad laten zien. De dealer is gespecialiseerd in bijzondere modellen van Audi, Bentley en Porsche maar verkoopt evengoed een fraaie McLaren, Rolls-Royce, Range Rover of Aston Martin.

Ook de leden van de Lamborghini Club Nederland nemen hun bijzondere klassiekers en exclusieve modellen mee, waaronder een aantal exemplaren van de Aventador-topversie SV. Je vindt deze op de Clubpaddock. De exclusieve autocommunity Cars and Business laat je genieten van de snelle BMW's, Mercedessen of Astons van hun leden.

Lamborghini Miura

Zeker een bezoekje waard is de Super Car Paddock, met bolides waarvan je vroeger posters boven je bed had hangen. Speciaal voor deze dag heeft het Classic Park-museum een fikse verzameling Ferrari's uit die tijd staan, waaronder twee Testarossa's en een 308 GTB uit 1978. Je entreekaartje voor SuperCars & Classics geeft je tevens toegang tot dit museum en tot de andere gebouwen van het Classic Park.  

Zelf (mee)rijden in een Ferrari

Wil je zelf ook eens ervaren hoe dat is, rijden in een supercar? Tijdens SuperCars & Classic kun je tegen voordeeltarief (zie onderstaande website voor reserveringen) een kwartiertje meerijden of zelf rijden in een Ferrari 360 Spider F1. De open supercar die van 1999 tot 2004 gebouwd werd heeft een 400 pk sterke motor. 

Bezoekers die zelf een supercar bezitten kunnen deze vooraf aanmelden voor deelname aan het Concours d'Élégance. De eigenaren van de mooiste auto's gaan met leuke prijzen huiswaarts. 

Wanneer:
23 juli 2017
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.30 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 ; mindervaliden en kinderen van 4 tot en met 12 jaar € 7,00; houders 402 Card en kinderen tot en met 3 jaar gratis
Meer informatie:
www.supercars-classics.nl/

Nu op voorraad bij Autobedrijf T. van den Akker B.V.

Bekijk de gehele voorraad 52 tweedehands auto's