Mijn Autokopen.nl

British Cars & Lifestyle 2017

Britse 'country side' beurs voor dames en heren

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Voor de British Car & Lifestyle-beurs worden producten de Noordzee overgevaren, inclusief prachtige auto's. Zodat jij ieder jaar weer nieuwe wagens en artikelen kunt aantreffen op dé Nederlandse beurs voor liefhebbers van de Britse 'countryside'. 

Met meer dan tweehonderd internationale standhouders is British Cars & Lifestyle de grootste beurs in ons land die speciaal ingericht wordt voor fans van de Engelse levensstijl. Antiek, serviezen, stoffen, handgemaakte schoenen, marmelade, fudge en natuurlijk veel auto's van Britse makelij zijn een weekend lang te zien en te koop in het Autotron in Drunen. 

Bentley 'Birkin' Blower No. 1 uit 1929

Veel standhouders komen speciaal van de andere zijde van de Noordzee, zodat je ook dit jaar weer nieuwe producten en automodellen treft. Zelfs de entertainment is Brits. 

De 2017-editie van British Cars & Lifestyle schenkt extra aandacht aan de vooroorlogse sportwagens van Bentley, Lagonda, Alvis en Riley. Andere merken die je aan kunt aantreffen zijn Jaguar, Morgan, Jensen, Rolls-Royce, Austin-Healey, Aston Martin, Mini en Lotus.

Bovendien is een recordaantal van 28 Britse merkenclubs aanwezig, bijvoorbeeld van MG, Land Rover en Triumph. Op de beurs tonen zij hun mooiste auto's. Don't miss it!

Wanneer:
18 en 19 maart 2017
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Nederland
Prijs:
€ 17,50 (kinderen tot 12 jaar gratis)
Meer informatie:
www.britishbest.nl/

Nu op voorraad

Meer Bentley 8 tweedehands auto's
Tags: bentley oldtimers