Mijn Autokopen.nl

E-Parade

Guinness Book recordpoging elektrische voertuigen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Elektrische Fisker Karma

Het wereldrecord van de 'langste stoet 100 procent elektrisch aangedreven voertuigen' staat op 577. Help jij mee dit te verbeteren? De E-Parade maakt deel uit van de publieksdag van de Automotive Week 2017.

De Rotary Club Eindhoven Eeckaerde organiseert op 26 maart de E-Parade, een recordpoging om de 'langste stoet 100 procent elektrisch aangedreven voertuigen' te verbeteren. Het record staat nu op 577 voertuigen dus als jij een elektrisch aangedreven auto, bestelwagen, bus, vrachtwagen, scooter of een volledig elektrisch wagenpark hebt doe dan mee. Het is een officiële poging die hopelijk in het Guinness World Records-boek kan worden bijgeschreven. 

De E-Parade is een onderdeel van de publieksdag van de Automotive Week 2017. De leuke activiteiten van die dag kun je dus combineren met de parade. Speciaal voor de publieksdag en parade wordt de weg A270 (langs onder meer Eindhoven, Helmond en Venray) afgesloten.

Met de recordpoging wil de Rotary Club aandacht vragen voor duurzame mobiliteit. Tegelijkertijd wordt geld opgehaald voor het goede doel: de Ontdekfabriek op Strijp S in Eindhoven. Waar vroeger de uitvinders van Philips werkten volgen kinderen nu workshops waarin ze worden gestimuleerd zelf aan de slag te gaan met duurzame techniek.

Wanneer:
26 maart 2017
Openingstijden:
van 9.00 tot 12.30 uur
Plaats:
Automotive Campus
Automotive Campus 30
5708 JZ Helmond
Nederland
Prijs:
€ 10,00 per deelnemend voertuig
Meer informatie:
www.e-parade.nl/

Nu op voorraad