Mijn Autokopen.nl

Ladies Day (LRCH)

Terreinrijden in de Land Rover plus nog een stoere activiteit

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Land Rover Discovery

Tijdens de Ladies Day van de Land Rover Club Holland rijd je een halve dag gezellig met je vriendinnen off-road. Het andere dagdeel vul je met nog een stoere activiteit...

Ieder jaar organiseert de Land Rover Club Holland de Ladies Day. De naam maakt het al duidelijk: dit evenement is speciaal voor vrouwen die een Land Rover rijden, maar zij mogen hun vriendinnen (maximaal drie per persoon) meenemen. 

Dit jaar is gekozen voor Waterland in het Gelderse Valburg, een evenementenlocatie tussen Rijn en Waal, met onder meer een strandje. De groep aanwezigen wordt in tweeën gesplitst, waarna de ene 's morgens en de andere 's middags gaat terreinrijden in de LaRo. 

Tijdens het andere dagdeel kunnen de deelnemende dames kiezen tussen twee activiteiten. Als eerste is er een 'behendigheidsactiviteit op vier wielen', waarschijnlijk quad-rijden. De tweede opties is het high rope parcours, het klimpark boven water. Het laat zien hoe stoer Land Rover-rijdsters zijn!

Voordat de activiteiten beginnen, tijdens de lunch en na afloop van de dag geniet de gehele groep van de nodige versnaperingen en het samenzijn. Zie onderstaande website voor inschrijving en voorwaarden voor deelname. 

Wanneer:
25 maart 2017
Openingstijden:
vanaf 10.00 uur
Plaats:
evenementenlocatie Watergoed
Tielsestraat 129
6675 AC Valburg
Nederland
Prijs:
€ 32,50 (LRCH-leden € 5,00 korting)
Meer informatie:
lrch.nl/

Nu op voorraad