Mijn Autokopen.nl

LRCH 30 Years

Spetterend jubileumweekend Land Rover Club Holland

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

De Land Rover Club Holland pakt groot uit om het 30-jarig jubileum te vieren. Tijdens het pinksterweekend kun je met andere Land en Range Rover-fans zo ongeveer alle off-road disciplines beoefenen.

De Land Rover Club Holland bestaat al sinds 1988 en organiseert voor haar 2.600 leden elke maand een activiteit. Het grootste event wordt het LRCH 30 Years-festival tijdens het pinksterweekend, waar het 30-jarig bestaan van de club wordt gevierd. Kom dus ook!

Programma

Zo ongeveer alle off-road disciplines zijn tijdens het festival te beoefenen, daarnaast is er tijd voor gezelligheid. Daarom start het evenement op vrijdag, nadat het kampement opgebouwd is, met het eerste internationale Land Rover Foodtruck Festival. 

Land Rover-weekend LRCH

Op zaterdag en maandag worden een off-road parcours, trial parcours en all-road ritten aangeboden. Voor zondag staat een off-road Team Challenge op het program. Elke dag zijn er workshops en op de maandag is er de 'Sort Out' onderdelenverkoop. Ook kinderen komen aan hun trekken tijdens het weekend. Een Junior Mud Run, Kid's Kermis, Giant Twister en andere activiteiten worden speciaal voor hen georganiseerd. 

Locatie

De kampeerlocatie ligt in het Drentse Havelte. Er wordt een festivalterrein ingericht waar faciliteiten aanwezig zijn. Off-roaden gebeurt circa 5 km verderop, op het militair oefenterrein Havelte. Het zanderige gebied biedt voldoende hoeken en gaten om spektaculair terreinrijden mogelijk te maken. Alle typen Land Rovers zijn welkom. Meld je tijdig aan via onderstaande website.

Wanneer:
18 tot en met 21 mei 2018
Openingstijden:
van vrijdag 15.00 uur tot maandag 15.00 uur
Plaats:
Havelte (Dr.)
Nederland
Prijs:
€ 60,00 voor niet-leden (kinderen € 30,00)
Meer informatie:
www.lrch30yrs.nl/

Nu op voorraad