Mijn Autokopen.nl

4 × Tweedehands Dacia Logan MCV gevonden

Merk en model keuze

Uitvoering

Prijsklasse

Prijsklasse

  1. tot
Bouwjaar

Bouwjaar

  1. tot
Kilometerstand

Kilometerstand

  1. tot
Brandstof

Brandstof

Mijn bewaarde auto's

  • U heeft nog geen bewaarde auto's

toon alle bewaarde auto's

Tweedehands Dacia Logan MCV kopen

Wil je een tweedehands Dacia Logan MCV kopen? Dan ben je bij Autokopen.nl aan het juiste adres! De Dacia Logan MCV is een betaalbare, comfortabele en veilige auto met veel voordelen voor de consument.

De Logan MCV is sterk en betrouwbaar. Het chassis van deze auto is ontworpen om jarenlang mee te gaan, dus je kunt er zeker van zijn dat hij in goede staat verkeert wanneer je hem koopt. Daarnaast hebben de modellen van na 2013 een hoge EuroNCAP-score, wat betekent dat het een veilige auto is.

De Dacia Logan MCV is stijlvol en comfortabel. De modellen van na 2014 hebben meer luxe dan hun voorgangers, met airconditioning, roestvrijstalen uitlaat en zelfs een touchscreen-dashboard.

Bovendien biedt de Logan MCV veel waar voor je geld. De kosten voor onderhoud zijn laag en hij draait op super goedkope benzine. Bovendien hoeft de tweedehands versie die je op Autokopen.nl koopt geen wegenbelasting te betalen.

De Logan MCV is ook ruim en comfortabel, met genoeg ruimte voor 5 personen. De kofferbak heeft een capaciteit van 800 liter waardoor hij ook geschikt is voor mensen met veel bagage. Er zijn ook extra veiligheidsvoorzieningen zoals antiblokkeerremsysteem (ABS) en airbags om de bestuurder en passagiers te beschermen in het onwaarschijnlijke geval van een ongeval.

Kortom, de Dacia Logan MCV is een betaalbare en betrouwbare auto met veel voordelen voor de consument. Bij Autokopen.nl kun je eenvoudig en veilig een tweedehands model van dit type kopen tegen een betaalbare prijs. Neem dus snel contact op met onze experts om jouw perfecte Dacia Logan MCV te vinden! 

; Wil je meer weten over de voordelen van het kopen van een tweedehands Dacia Logan MCV bij Autokopen.nl? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder!

Nieuws headlines

Dacia Série Limitée 15th Anniversary

Autonieuws 20 februari 2020

15 jaar geleden keerde Dacia terug op de Europese markt. Het budgetmerk… Lees meer

Alle Dacia occasions op voorraad