De Morgan Aero 8 heeft een oogbehandeling ondergaan. De koplampen zijn iets meer naar buiten geplaatst, zodat de stijlvolle sportwagen minder ‘scheel’ overkomt.

Van de ietwat loensende Aero 8, die al weer een jaar of zes meeloopt, werden overigens al vierhonderd exemplaren verkocht. De nieuwe aanblik moet de verkoop verder stimuleren. Naast de koplampen is ook de grille aangepast, met toevoeging van verticale spijlen. Bovendien is de interieurruimte vergroot en de auto lichter gemaakt. Hoewel de krachtbron gelijk is gebleven, de 4,4 liter V8 van BMW, accelereert de Aero 8 vier tienden van een seconde sneller naar 100 km/h. De Morgan Aero 8 heeft nu slechts 4,5 seconden nodig voor die klassieke sprint.

De uitrusting van de Morgan Aero 8 is uitgebreid met onder meer ABS, twee airbags, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bandenspanningsbewakingssysteem en koplampwissers. De prijs voor de vernieuwde Aero 8 zal in Nederland rond de 130.000 euro liggen. Houd rekening met een levertijd van zes tot twaalf maanden.