De nieuwe Cadillac BLS Wagon beleeft zijn wereldpremière op de IAA 2007. En hoewel de auto zeker het grootste nieuws is van Cadillac, Corvette & Hummer Europe, is het wellicht niet de grootste trekpleister op de stand. Dat zou wel eens de Hummer uit de Transformers-film kunnen blijken te zijn.

Cadillac, Corvette en Hummer stellen hun stand in het teken van verdere groei in Europa. Naast de Cadillac BLS Wagon, de eerste stationcar van het merk, moet dat onder meer gebeuren met de volledig nieuwe Cadillac CTS, een 2.0 Flexpower motor en extra pk’s voor de Corvette C6 Coupe en Convertible. Als lokkertje is ook Autobot Ratchet van de partij, de op de Hummer H2 gebaseerde held uit de blockbuster Transformers.

De nieuwe tweeliter Flexpower krachtbron voor de BLS is geschikt voor E85 bio-ethanol. Het motorenpakket voor de BLS wordt bovendien versterkt door een nieuwe turbodieselmotor met 180 pk. De Corvette C6 krijgt eveneens een nieuwe motor. De 6,2-liter V8 is met 436 pk en 586 Nm nog krachtiger dan zijn voorganger. De LS3 met de zestraps paddle-shift automaat is de snelste Corvette met automaat ooit: van 0-96 km/h (0-60 mph) in 4,3 seconden en een topsnelheid van 306 km/h.