Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Hummer

 1. Laatste Hummer rolt van band

  Autonieuws 26 mei 2010

  Het is definitief over en uit voor het iconische merk Hummer. De laatste Hummer is van de band gelopen in Shreveport, Louisiana.

  Lees meer
  Tags: hummer einde productie
 2. Hummer start met uitverkoop

  Autonieuws 7 april 2010

  General Motors start met de uitverkoop van de laatste Hummers. De huidige voorraden moeten deze maand worden weggewerkt als onderdeel van de ontmanteling van het merk.

  Lees meer
  Tags: hummer ontmanteling start uitverkoop
 3. General Motors doekt Hummer op

  Autonieuws 25 februari 2010

  De verkoop van Hummer aan het Chinese bedrijf Tengzong gaat niet door. General Motors zal daarom beginnen met de ontmanteling van het terreinautomerk.

  Lees meer
  Tags: hummer ontmanteling tengzong verkoop
 4. Hummer stopt met productie

  Autonieuws 14 januari 2010

  Hummer stopt aan het eind van deze week met de productie van de H3 en H3T. Moederbedrijf General Motors start de machines pas weer op als de verkoop aan het Chinese Tengzhong is afgerond. Dat meldt Automotive News .

  Lees meer
  Tags: hummer productie
 5. Autonieuws overzicht week 42

  Autonieuws 17 oktober 2009

  De prijskaartjes van enkele belangrijke automodellen zijn binnen. De Europese autoverkopen zijn voorzichtig positief. Het automerk Hummer is van eigenaar veranderd - of toch nog niet? Nieuwe prijskaartjes Te zien op de Tokyo Motor Show 'Definitieve' verkoop Hummer Overige highlights: Video tips: Columns: Meer autonieuws? Bekijk het volledige nieuwsoverzicht op Autokopen.nl.

  Lees meer
  Tags: hummer weekoverzicht
 6. ‘Overname Hummer nog niet rond’

  Autonieuws 12 oktober 2009

  De overname van Hummer door de Chinese machinebouwer Tengzong is nog niet in kannen en kruiken. De Chinese overheid moet nog haar goedkeuring geven aan de overname en heeft tot nu toe ‘nog geen verzoek ontvangen’.

  Lees meer
  Tags: hummer china definitief goedkeuring onzeker overname tengzong
 7. Chinezen kopen Hummer definitief

  Autonieuws 10 oktober 2009

  De verkoop van het merk Hummer door General Motors aan het Chinese Tengzhong gaat door. Gisteren tekenden de partijen de definitieve verkoopovereenkomst. De toekomst van Hummer ligt bij 'efficiëntere', zeg maar zuinigere, terreinwagens.

  Lees meer
 8. Nieuw hoofdkantoor Hummer in de V.S.

  Autonieuws 28 september 2009

  De Chinese overname-kandidaat Sichuan Tengzhong wil het nieuwe hoofdkantoor van Hummer vestigen in Michigan. De Amerikaanse staat vermindert tien jaar lang de belastingaanslag van het merk met in totaal ruim 20 miljoen dollar.

  Lees meer
 9. Overname Hummer in gevaar

  Autonieuws 8 september 2009

  De overname van Hummer door het Chinese bedrijf Tengzhong komt ernstig in gevaar nu de Chinese overheid voorlopig geen goedkeuring geeft. Tengzhong geeft de hoop niet op en wil het Amerikaanse automerk nog altijd graag inlijven.

  Lees meer
  Tags: hummer tengzhong
 10. Verkoop Hummer stuit op bezwaren China

  Autonieuws 8 juni 2009

  De beoogde verkoop van Hummer aan machinebouwer Tengzong lijkt op bezwaren van de Chinese overheid te stuiten. Het land wil een slag maken op het gebied van milieu en Hummer past niet in dat plaatje. Bovendien brengt de aankoop veel risico’s voor Tengzong met zich mee.

  Lees meer
  Tags: hummer bezwaren china milieu overheid tengzong verkoop