Corvette brengt een Victory Edition van de C6 uit ter ere van de successen die het merk heeft geboekt in de autosport. Met name op de vijf klassezeges in de 24 Uur van de Le Mans is Corvette bijzonder trots.

De Corvette Victory Edition verschijnt in een gelimiteerde editie van 250 stuks. De Coupé is uitgerust met een 404 pk sterke zesliter V8-motor. De krachtbron heeft een maximumkoppel van 546 Nm. Standaard is de motor gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak, maar een elektronisch geregelde zestraps automatische transmissie is mogelijk. De automaat kan worden bediend met schakels achter het stuur.

Het actiemodel is leverbaar in twee kleuren die verwijzen naar de racehistorie van Corvette: Black en Velocity Yellow Tintcoat. De lichtmetalen velgen – 18 inch aan de voorzijde en 19 inch achter – zijn Competition Grey gekleurd. De brede achterspoiler op de Victory Edition wordt in de carrosseriekleur gespoten. Begin maart start de levering van de Victory Edition. De verkoopprijs bedraagt 99.090 euro en daarmee is de Victory Edition 7.600 duurder dan de reguliere C6.

Bij die prijs zit wel de mogelijkheid inbegrepen om een dag lang mee te doen aan een Corvette Drivers Training. Onder leiding van professionele instructeurs worden deze gehouden op diverse racecircuits in Europa. Corvette Racing heeft sinds zijn oprichting in 1999 meer dan 50 overwinning behaald. Tussen 2001 en 2006 was het team vijf maal de sterkste in zijn klasse tijdens de 24 Uur van Le Mans.