ANWB aankoopservice

De ANWB start met het inkopen van auto’s. Leden kunnen hun auto tegen een gegarandeerde prijs verkopen aan de ANWB waardoor ze bij aankoop van een nieuwe auto geen voertuig hoeven in te ruilen.

De ANWB gaat auto’s inkopen van leden. De aankoopservice moet autobezitters zorgen uit handen nemen bij het kopen van een nieuwe auto. De ANWB biedt een gegarandeerde prijs die ongeveer op het niveau ligt van de inruilwaarde. Die prijs ligt dus lager dan de daadwerkelijke marktwaarde.

Snel is de service wel. Je kunt een taxatierapport opvragen voor 25 euro. Dat rapport krijg je binnen twee dagen toegestuurd en indien je akkoord gaat met het bod dan kun je de auto inleveren bij een vestiging van autoverhuurbedrijf Hertz. De volgende dag staat het geld op je rekening.

De service is alleen voor leden maar niet-leden kunnen direct lid worden bij aanvraag van een taxatierapport. Dat kost dan 42 euro. Naast het aanvragen van een taxatierapport biedt de ANWB-website ook de mogelijkheid tot het berekenen van een waarde-indicatie.