Parijs 2010: de beursbabes

Geen autoshow zonder beursbabes. En dus hebben we op de autosalon van Parijs het nodige vrouwelijk schoon op de foto gezet.

De autosalon van Parijs is in volle gang, nu de deuren voor het publiek zijn geopend. Het grote nieuws trok in de afgelopen dagen op deze website voorbij. Nu het stof van de storm aan primeurs is gaan liggen blijven de foto’s van de beursbabes over. Die gaan we je natuurlijk niet onthouden.

Zoals altijd grossieren de Italiaanse merken in het inhuren van een groot aantal hostesses maar ook merken als Peugeot, Nissan, Hyundai en Opel lieten vrouwelijk schoon opdraven. Het bedrijfsautomerk Isuzu spande de kroon: in de laadbak van een pick-up stond een paaldanseres haar kunsten te vertonen. Het is maar net wat voor imago je aan je merk wilt geven maar zeker is dat de stand van Isuzu veel bekijks trok.

De voorzichtige opmars van wat we maar even ‘beursdudes’ noemen zet vooralsnog niet echt door. Citroën probeerde het een aantal shows geleden al eens met mannelijke modellen en deze keer was het zustermerk Peugeot dat een man op de stand had staan. Speciaal voor de dames hebben we ook die op de gevoelige plaat vastgelegd. Ga voor grotere foto’s naar de Parijs 2010-special.