Eind november arriveert de Ford B-Max in de Nederlandse showrooms. Een gelimiteerde oplage van 250 stuks First Editions trapt af.

Ford biedt de B-Max tijdelijk aan als First Edition. Er is een gelimiteerde oplage van 250 exemplaren voor de ‘snelle beslissers’. De eerste kopers van de B-Max Titanium – het meest luxe uitrustingsniveau – krijgen hun auto als First Edition geleverd.

Dit betekent dat je bovenop de standaarduitrusting van de Titanium luxe extra’s als Active City Stop, gedeeltelijk lederen bekleding, verwarmbare voorstoelen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, 17 inch vijfspaaks lichtmetalen wielen, elektrische voorruitverwarming en parkeersensoren achter krijgt.

De B-Max is per direct te bestellen. De First Edition is verkrijgbaar met alle motoren. In combinatie met 1.0 EcoBoost met 100 pk betaal je 21.325 euro. Dieselen kan vanaf 24.350 euro in de 1.6 TDCi met 95 pk. Mocht je geen behoefte hebben aan al die luxe dan kun je ook kiezen voor andere uitvoeringen, de reguliere prijslijst start bij 18.495 euro.