Lancia toont de Flavia 'Red Carpet' op de autoshow in Parijs. De luxe cabrio was eerder te zien op het filmfestival in Venetië. 

Eigenlijk moeten we spreken van de Lancia Flavia 'Red Carpet' by Poltrona Frau, want het is dit meubelmerk dat de cabriolet aankleedde met het kwaliteitsleder waar het om bekend staat. Het bedrijf, net als Lancia afkomstig uit Italië, koos voor roodkleurig Pelle Frau-leder met daarin kleine, zichtbare details. 

De Lancia Flavia 'Red Carpet' debuteerde bijna een maand geleden op het 69e Internationaal Film Festival van Venetië. Daar deed hij dienst als shuttle en bracht filmsterren zoals Kate Hudson tot aan de rode loper. Vanaf morgen is de cabrio voor iedereen te zien, op de autosalon van Parijs. 

Lancia werkt tegenwoordig regelmatig samen met Poltrona Frau. De Italiaanse autobouwer vindt de 'vakmanschap, exclusiviteit en elegantie' van het merk goed samengaan met het ontwerp van Lancia-modellen. Het meubel- en lederbedrijf, dat in 2012 het 100-jarig bestaan viert, kleedde in 1912 voor het eerst een Lancia aan - ook toen voor vips.