De update die Bentley doorvoert op de Mulsanne heeft met rijeigenschappen of -prestaties niets van doen. Het verblijf achterin de Bentley aangenamer maken, daar draait het allemaal om. 

Wie zich een Bentley kan permitteren laat zich rijden door een chauffeur. Achterin de cabine moet het dus aangenaam vertoeven zijn. Vandaar dat het merk de zitplaatsen achter nog eens onder de loep heeft genomen en met de volgende 'update' voor de Mulsanne komt. 

Onder de titel Comfort Specification zijn comfort-hoofdsteunen, voetsteunen en losse kussens - gevuld met eendendons - toe te voegen aan het vlaggenschip. Geen protserige accessoires, maar onopvallend design dat 'wegvalt' tegen de rest van het interieur. In de achterdeuren en -ramen zijn nieuwe features geïntegreerd zoals extra opbergvakken en privacy gordijnen. 

Bentley Mulsanne Entertainment Specification

Tegelijk met bovenstaande 'Specifications' zijn ook drie nieuwe kleuren voor de bekleding verkrijgbaar. Daarnaast zijn - los of per set - koffers leverbaar die handgemaakt zijn door het Italiaanse Schedoni. De Bentley Mulsanne uitgerust met deze extra features is voor het eerst te bezichtigen op de autoshow van Genève, die in de eerste week van maart opent. Orders kunnen worden geplaatst vanaf april.

De Entertainment Specification tovert met behulp van een wifi-router de passagierscabine om in een draadloze hotspot, waarbij een antenne in de kofferbak het signaal versterkt. Het 'pakket' biedt allerhande communicatie-, informatie- en entertainmentfuncties. De picknicktafeltjes achterin bieden mogelijkheden om te schrijven en om iPad of toetsenbord te gebruiken dan wel op te bergen. In de voorste hoofdsteunen worden aan de achterzijde lcd-schermen van 8 inch breed aangebracht. Daarin zijn een 20 GB harddisk en audio-systeem verwerkt, Bluetooth-koptelefoons en een afstandsbediening worden meegeleverd.